Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Benefits of Juicy Oranges for Skin


Πορτοκαλί χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα καλό προϊόν ομορφιάς. Είναι μια νόστιμη εσπεριδοειδών που μπορούν να καταναλωθούν για να μείνετε υγιείς και επίσης τα απόβλητα φλοιών λειτουργεί εξαιρετικά καλά για την αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος. Στα περισσότερα από τα face packs, μπορείτε να βρείτε φλούδα πορτοκαλιού ή χυμό εντός του καταλόγου συστατικών. Είναι επειδή πορτοκαλί έχει πολλές ιδιότητες που τον καθιστούν φιλικό προς το δέρμα.
Τα πορτοκάλια θα αποτελέσει σίγουρα έναν πλούσιο πόρο για τη βιταμίνη C που είναι σίγουρα καλύτερο για την υγεία καθώς και το δέρμα. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες παροχές στο δέρμα των εσπεριδοειδών από άλλα φρούτα. Γι' αυτό το λόγο, φλούδες πορτοκαλιού χρησιμοποιούνται συχνά για να κάνουν face packs με γάλα και μέλι. Η βιταμίνη C στο πορτοκαλί βελτιώνει την υφή του δέρματος, καταπολεμά τη δέψη και μειώνει γήρανση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον πολτό, χυμούς καθώς και φλούδες από αυτό τα εσπεριδοειδή. Συχνά, τα απόβλητα φλούδες πορτοκαλιού ξηραίνονται στον ήλιο και στη συνέχεια γειωμένο δικαίωμα σε λεπτή σκόνη. Και στη συνέχεια είναι αναμεμειγμένο με γάλα και μέλι και στη συνέχεια το face pack αυτή εφαρμόζεται για να αφαιρέστε μερικά το δέρμα προβλήματα όπως ξηρότητα, acne, βαρετό και μαυρισμένο δέρμα. Πορτοκαλί face packs μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για να επιτύχετε μια λαμπερή και μεγάλη δέρμα. Χυμός πορτοκαλιού μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί για μασάζ προσώπου δέρμα ή φλούδες face pack που μπορούν να εφαρμοστούν δύο φορές την εβδομάδα, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια φρούτα στο πρόσωπό σας, στη συνέχεια το πορτοκαλί είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για εσάς. Περιηγηθείτε τις πολλές ομορφιές οφέλη των πορτοκαλιών.
Πορτοκαλί μπορεί να μειώσει την ανοικτή πόρους στο πρόσωπό σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόζουν χυμού πορτοκαλιού από το δέρμα σας. Καμία ανάγκη για οτιδήποτε άλλο. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι και μουλιάστε το σε χυμό πορτοκαλιού και τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας για να μειώσετε το άνοιγμα στους πόρους της επιφάνειας.
Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων οι οποίοι τρώνε πορτοκαλί που συνήθως πετάμε τη φλούδα πορτοκαλιού, απλά και μόνο επειδή την πικρή και δυσάρεστη γεύση. Φλούδες πορτοκαλιού περιέχει ουσίες και υλικά που είναι πολύ καλή και χρήσιμη η γενική σας υγεία. Μία κανονική πορτοκαλί έχει περισσότερους από 60 φλαβονοειδών και περίπου 170 διαφορετικές phytonutrients. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτές τις ευεργετικές ενώσεις προέρχονται από το albedo -- η λευκή ουσία που ρυθμίζεται αυτόματα αγκαλιάζει το πορτοκαλί.Όταν μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του φλούδα πορτοκαλιού, μπορείτε σίγουρα θα αλλάξει το μυαλό σας για να πετούν μακριά η φλούδα ακριβώς την επόμενη φορά που θα φάτε ένα πορτοκαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου