Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Body Care Tips For Swimmers


Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κολύμπι σε πισίνες ή τη θάλασσα ή από ποταμούς έχουν να λάβουν μία πολύ ιδιαίτερη φροντίδα του σώματός τους, ιδιαίτερα τους δέρμα. Όταν ένα άτομο δεν κολυμπά τόσο βαθιά, που αυτός ή αυτή έχει να προετοιμαστούν για οποιαδήποτε απρόβλεπτη δερματική ασθένεια ή εξανθήματα.
Για να βεβαιωθείτε ότι το σώμα είναι προστατευμένο, υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορούν να ληφθούν.
• Χρήση αντιηλιακής προστασίας: αντιηλιακής προστασίας ή καλύπτετε τις είναι ένα αποτελεσματικό φάβα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για να προστατεύουν το δέρμα ενός ατόμου από βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Το SPF περιεχόμενο στο καλύπτετε τις εμποδίζει το δέρμα από που έρχονται σε άμεση επαφή των βλαβερών υπεριωδών ακτίνων. Εφαρμογή καλύπτετε τις κατά κολύμβηση σε πισίνα ή θάλασσα ή ποταμό σάς βοηθά να προστατεύσετε το δέρμα σας οποιαδήποτε βλαβερά χημικά που υπάρχουν. ΜΙΑ πισίνα αποτελείται από πολλές χημικές ουσίες για να διατηρήσετε το νερό καθαρό. Οι επιβλαβείς επιπτώσεις των χημικών αυτών μπορεί να μειωθεί χρησιμοποιώντας ένα αποτελεσματικό αντιηλιακά λοσιόν.
• Χρήση του πισίνες καλύμματα: πισίνες καλύμματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει τα μαλλιά του ο κολυμβητής από να ζημιωθεί από το νερό. Η έννοια του πισίνες λάμπα λειτουργεί σε δύο αναδιπλώσεις. Το πρώτο πλεονέκτημα της κγπ οι πισίνες είναι ότι κρατάει τα μαλλιά είναι άθικτο και δεν της επιτρέπει να εμποδίζει το οπτικό σας πεδίο ή αναπνοή ενώ κολυμπάτε. Αυτό το πλεονέκτημα που απολαμβάνουν όσοι έχουν μακριά μαλλιά και δεν ήθελα να διακοπεί με τους ενώ κολυμπάτε. Το δεύτερο πλεονέκτημα της κγπ στις πισίνες έχει απολαύσει από ανθρώπους με όλα τα μεγέθη των μαλλιών. Η κολύμβηση καπάκι διατηρεί τα μαλλιά σας ασφαλές από επιβλαβή στοιχεία στο νερό. Δεν επιτρέπει τεράστιες ποσότητες νερού για να έρθουν σε επαφή με τα μαλλιά και με τον τρόπο αυτό τα διατηρεί υγιή.
• Χρήση του μπαμπού κουζίνας: ξήρανση μετά από ένα καλό κολύμπι είναι πολύ σημαντικό. Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα υδατικό σύστημα μπορεί να περιέχει επιβλαβή χημικά ή άλλα πράγματα που οδηγούν σε δερματικές παθήσεις. Χρήση του μπαμπού πετσέτα συνιστάται για άτομα που ήθελα να κολυμπήσουν. Μπαμπού σερβιέτες αποτελούν από τη φύση αντιβακτηριακή. Αυτή η ποιότητα τους επιτρέπει να διατηρείτε το σώμα καθαρό και ασφαλές από ιούς ή βακτηρίδια. Αυτές οι σερβιέτες σκουπίστε όλες τις βλαβερές χημικές ουσίες ή ιούς που ίσως έχουν προσελκύσει ενώ κολυμπάτε και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά.
• Χρήση καθαρών μαγιό: το μαγιό που χρησιμοποιείται ενώ κολυμπάτε μπορεί επίσης να προσελκύσει κάθε αριθμός επιβλαβής ιός και χημικών ουσιών. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ζημιωθεί από αυτό, πλένετε πάντα μαγιό σας αποτελεσματικά και στεγνώστε τη καλά. Αυτή η πρακτική εξασφαλίζει ότι δεν θα σας αλιευμάτων κάθε βακτηρίων ή ιών δεν θα αναπτυχθεί με τα ρούχα που φοράτε ενώ κολυμπάτε.
Υπάρχουν και ορισμένα άλλα μέτρα που μπορούν να ληφθούν για ένα υγιές κολύμβηση συνήθειες. Αν κάνετε ένα ντους πριν και μετά από μια πισίνα class είναι γνωστό ότι είναι πολύ αποτελεσματικός. Χρησιμοποιώντας τη δική σας πισίνα παιχνίδια έχουν επίσης αποδειχθεί ένα μέρος της υγιούς κολύμβηση συνήθειες. Πολλοί άνθρωποι ήθελα να φορούν ρούχα από μπαμπού μετά από κολύμβηση, έτσι ώστε να μην τα γεννητικά ή βακτήρια θα αυξηθεί στο αμάξωμα.
Ettitude έχει αφιερωθεί στο να παρέχει σε όλους τους πελάτες της υψηλού επιπέδου της ικανοποίησης και service. Πάντα προσπαθεί να δώσει το καλύτερο για όλους. Αγοράστε οποιοδήποτε στοιχείο από την ιστοσελίδα και αν είναι πάνω από $150, σας παρέχουν δωρεάν παράδοση στο σπίτι. Έτσι, απολαμβάνετε μια υγιή ζωή με τα μπαμπού με βάση τα ρούχα και κλινοσκεπάσματα προϊόντα όπως το μπαμπού φύλλα και μπαμπού καλύμματα παπλώματος, μπαμπού πετσέτες και ρούχα από μπαμπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου