Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Preserving the Nutritional Value in Your Food

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι είναι σήμερα πιο καχεκτικό από τη δική μας μεγάλη-παππούδες και γιαγιάδες ήταν στα μέσα της-1800s στην ενδιάμεση-1900) θα s. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν προβλέπονται στις φτωχές διατροφικές συνήθειες, που έχουμε αναλάβει : fast-food μόνο, το πρόβλημα που προκύπτει από την μείωση της διατροφής των κοινώς διαθέσιμων τροφίμων.
Ενώ το σώμα μπορεί να κάνει ορισμένες βιταμίνες, χρειαζόμαστε να απορροφήσει ορυκτών από εξωτερικές πηγές και χωρίς ορυκτά, θα απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας. Πάρτε το δημοφιλές ορυκτά, μαγνησίου για παράδειγμα. Το μαγνήσιο είναι σε περισσότερα από τριακόσια βιοχημική διεργασία στο σώμα σας. Είναι εύκολο να δει κανείς πόσο πολλά θέματα υγείας μπορείτε να έχετε εμπειρία από το να είσαι ελλείψεις μαγνησίου. Υπολογίζεται ότι 80% των Αμερικανών είναι τα ορυκτά παρουσιάζουν κενά, και η καναδική κυβέρνηση πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι ενώ οι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες από ποτέ, ισχυρή αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα περισσότερα τρόφιμα έχουν μειωθεί δραστικά σε θρεπτική αξία κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα. Μια άλλη μελέτη στις ΗΠΑ διαπίστωσε μια μείωση μεταξύ 6-38 % των θρεπτικών αξιών σε ορισμένα τρόφιμα. Διαβάστε τα συγκλονιστικά ευρήματα σε αυτό το New York Times το άρθρο. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φρούτων και λαχανικών, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες - μαγείρεμα μέθοδοι: υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να καταστρέψουν το 30% της nutritients στις πρώτες παράγουν. Αντί για ατμό, saute ή μικροκυμάτων σας λαχανικά για να ελαχιστοποιήσετε την επίδραση. Ορισμένα λαχανικά μπορεί να αυξήσει σε θρεπτική δραστικότητα όταν θερμαίνονται ως το κεφάλι σπάει τα τοιχώματα των κυττάρων, και αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας ορισμένων από αντιοξειδωτικών λαχανικά όπως ντομάτες, σπανάκι και τα καρότα. Νωπά ή κατεψυγμένα: Τίποτα Δεν νικά την οσμή και γεύση του κήπου-νωπά λαχανικά, αλλά τι σας "the grocer", πράσινο, δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τον κήπο νωπά. Το χρονικό διάστημα που διαρκεί η παραγωγή να ταξιδέψει από το αγρόκτημα μέχρι το πράσινο "the grocer", εκθέτει τα φρούτα και τα λαχανικά στο φως, αέρα και θερμότητα, προκαλώντας τον να μειωθεί σε θρεπτική αξία. Στην περίπτωση αυτή, το quick-κατεψυγμένων λαχανικών μπορεί να είναι πράγματι πιο υγιεινά και φρέσκα ομολόγους τους. Φροντίστε να ακολουθήσετε την αποθήκευση και μαγείρεμα οδηγίες σχετικά με το πακέτο για καλύτερα αποτελέσματα. Κονσερβοποιημένο: υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας προκαλεί μεγάλο μέρος της θρεπτικής αξίας να μειωθεί. Ακόμα χειρότερα, πολλά πρόσθετα και συντηρητικά, πρόσθετα, και στην περίπτωση των φρούτων, το σιρόπι περιέχει πολλή ζάχαρη και θερμίδες. Ποια είναι η θρεπτική υποβάθμιση σήμαινε για μας σήμερα; Εάν δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά πολλαπλές συμπλήρωμα, και τρώνε το αγρόκτημα φρέσκα βιολογικά λαχανικά και φρούτα επιβιβάζονται καθημερινά, πιθανόν να μην είστε όλο σχεδόν το σύνολο της διατροφής σώμα σας χρειάζεται για να διατηρείται η καλή υγεία, πόσο μάλλον η βέλτιστη διατροφή. Το πρώτο βήμα θα είναι να ξεκινήσει μια καθημερινή πολλαπλές μεταλλικών συμπλήρωμα και να αρχίσει να πληρώνει μεγαλύτερη προσοχή στο φαγητό σας επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου