Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Vitamin D Top 5 Sources

Η βιταμίνη D έχει γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές θέμα, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας. Καλή η βιταμίνη D επίπεδα έχουν συνδεθεί με όλα τα είδη των παροχών στον τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων και ισχυρή και υγιή οστά. Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες πηγές για να λάβετε περισσότερη Βιταμίνη D.

 1. Άγριος Σολομός: τα ψάρια είναι μια μεγάλη πηγή της βιταμίνης D, και ο σολομός είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Το American Heart Association) συνιστά να τρώνε λιπαρά, λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός περίπου δύο φορές ανά εβδομάδα. Αναζήτηση άγριων σολομών εάν είναι δυνατόν, με εκτρέφονται αγρόκτημα σολομού έχει σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα βιταμίνης D.
 2. Μπέικον: Ναι, ο καθένας το αγαπημένο πρωινό πλευρά είναι πραγματικά καλό για σας! Καλής ποιότητας, οργανικά μπέικον (κατά προτίμηση από την ελεύθερη σειρά χοίρων) γεύση καλή και έχει θρεπτικά βιταμίνη D.
3. Λαρδί: ξανά τον παλιό καλό καιρό, χοιρινό λίπος ήταν αρκετά χρησιμοποιείται συνήθως στα πάντα, από tortillas σε πίτες. Από τότε, η αλλαγή στην κουλτούρα ευνόησε τα φυτικά έλαια και τα συνθετικά στη θέση του. Παρά το χοίρειο λίπος (saindoux) νοσηρή εικόνα, είναι πράγματι πολύ υψηλό στη βιταμίνη D. Το χοίρειο λίπος (saindoux) απαντώνται συνήθως σε καταστήματα είναι ομοιογενοποιημένα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω την πλήρη αξία της βιταμίνης D. με λίγη ώρα και μια μικρή έρευνα που μπορείτε πραγματικά να καταστήσουν τους δικούς σας saindoux από λίπος χοίρου.
4. Μουρουνέλαιο: Για πολλά χρόνια μουρουνέλαιο, αντιμετωπίζονται ως ένα ημερήσιο συμπλήρωμα διατροφής. Μουρουνέλαιο έχει το υψηλότερο επίπεδο της βιταμίνης D από οποιαδήποτε πηγή τροφής. Μερικοί ίσως να αποκαλούμε αυτό το λίγο που απέκτησε μια γεύση, και δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα αγωνιούν για δευτερόλεπτα. Αν και υπάρχουν μερικά διαφορετικά είδη μουρουνέλαιο, που έχουν υποστεί ζύμωση είναι το καλύτερο είδος, καθώς δεν περιλαμβάνει συνθετική βιταμίνη D.
5. Ηλιακό φως: δεν προκαλεί έκπληξη, τον αριθμό μία πηγή της βιταμίνης D προέρχεται από τον ήλιο. Η βιταμίνη D βοηθά στη διατήρηση ανοσοποιητικό μας σύστημα ισχυρό, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γρίπη και κρυολογήματα είναι πολύ πιο έντονες σε χειμερινούς μήνες. Απλά οι δαπάνες κάποια στιγμή σε εξωτερικούς χώρους είναι αρκετή για να αποκτήστε το σώμα τη βιταμίνη D που χρειάζεται. Το ποσό του χρόνου που απαιτείται για την απορρόφηση βιταμίνης D βασίζεται στο πόσο φωτεινή ή σκοτεινή το δέρμα σας είναι· αναπτήρα δέρμα απαιτεί λιγότερο χρόνο από τον ήλιο και πιο σκούρο δέρμα απαιτεί περισσότερο χρόνο από τον ήλιο. Για πολλά άτομα, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι μερικές φορές δύσκολη. Τα πράγματα όπως τον καιρό και το φορτωμένο πρόγραμμα εμποδίζει πολλά από τα πρώτα εκτός των ωρών αιχμής ωρών ηλιοφάνειας. Αν δεν μπορείς να το έξω, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε ότι η βιταμίνη D είναι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μαυρίσματος, επαγγελματικά. Τους λαμπτήρες στο εσωτερικό του μαυρίσματος κομμωτήριο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ο ήλιος δεν θα βοηθήσει το δέρμα μας δημιουργεί βιταμίνη D. μαύρισμα κομμωτήρια έχουν πολλή προσοχή σε αυτές τις μελέτες και ξέρω ότι παρέχουν στους πελάτες τους περισσότερο από ακριβώς μια υπηρεσία που προσφέρει πιο σκούρο δέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου